Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital, din nou, cu fiica ei. Cum se simte micuța

26.12.2021, 16:32
Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital, din nou, cu fiica ei. Cum se simte micuța
Cristina Cioran a născut prematur. ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Cristina Cioran trece din nou prin momente de cosmar. Vedeta a ajuns de urgență la spital, din nou, cu fetița ei, de doar patru luni, chiar în noaptea de Crăciun. Cele două au fost infectate cu noul coronavirus și sunt internate o unitate medicală din Medgidia.

Cristina Cioran a devenit mamă în urmă cu patru luni, atunci când a născut prematur. Nașterea era așteptată abia în luna septembrie, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. De aceea, fiica vedetei a rămas în spital. După câteva luni, în septembrie, Cristina Cioran şi-a putut lua fetiţa acasă.

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au ajuns de urgență la spital, chiar în noaptea de Crăciun, la o unitate spitalicească din Medgidia.Cele două au fost diagnosticate cu coronavirus și sunt internate o unitate medicală din Medgidia, potrivit cancan.ro.

Cristina Cioran a făcut primele declarații

După ce au apărut primele informații în presă, Cristina Cioran a făcut primele declarații, de pe patul de spital. Fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” spune că din fericire atât ea, cât și micuța Ema au contractat Covid-19.

“Crăciunul acesta trebuie să fie altfel, dar iată că ne găsește pe un pat de spital, și pe mine și pe bebelina mea. Vă mulțumesc mult pentru gânduri și… suntem ok, suntem în siguranță acum”, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

Fiica Cristinei Cioran ar avea o gravă insuficiență respiratorie

Potrivit cancan.ro, fiica Cristinei Cioran ar avea acum o gravă insuficiență respiratorie cauzată, cel mai probabil, de infecția cu virusul SARS – CoV 2.

Cristina Cioran a spus recent că nu își dorește să se căsătorească și că se simte foarte bine în postura în care se află, chiar dacă partenerul ei i-a propus prezentatoarei Tv să își oficializeze prin acte relația.

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a declarat Cristina Cioran, potrivit playtech.ro.

 

 

 

citește și...