Cristina Cioran a născut prematur. ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

19.07.2021, 10:21
Cristina Cioran a născut prematur. ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea”
Cristina Cioran a născut prematur. ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Actrița Cristina Cioran a născurt prematur. Aceasta a adus pe lume o fetiță. Cristina Cioran le-a cerut celor care o urmăresc în mediul online să se roage pentru ea și pentru bebelușul său. Cristina Cioran ar fi trebuit să nască în toamna acestui an. Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu.

Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, urmau să devină părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. Cristina Cioran dezvăluia că va aduce pe lume o fetiță. Vedeta a mărturisit că ales numele Ema pentru micuța ei.

Acum, Cristina Cioran și-a anunțat fanii din mediul online că a născut prematur și le-a cerut acestora să se roage pentru ea și bebelușul său. Micuța a venit pe lume la 29 de săptămâni.

Cristina Cioran a născut prematur. ”Sunt puternică și fetița mea e puternică”

Vedeta a transmis un mesaj de pe patul de spital, fiind îngrijorată pentru viața fiicei ei, născută prematur, la doar 7 luni. “Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus actrița la InstaStory.

Cristina Cioran a avut probleme pe perioada sarcinii și a declarat că nu poate să nască natural din cauza unui fibrom uterin. “Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare”, a mărturisit de curând Cristina Cioran, la Prima TV, potrivit click.ro.

Ce spunea Cristina Cioran despre sarcina sa

Cristina Cioran a vorbit despre sarcina sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru clickpetrufemei.ro. ”Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”, a declarat Cristina Cioran.

Actrița mărturisea că abia așteaptă să-și strângă fetița la piept. ”Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice, şi nepregătită total”, a spus actrița.

citește și...