Cristina Cioran și-a externat fetița. ”Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat”

02.09.2021, 14:46
Cristina Cioran și-a externat fetița. ”Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat”
Cristina Cioran și-a externat fetița. ”Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat”

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, și-a externat fetița din spital după aproape două luni de la naștere. Actrița a făcut declaerații la postul de televiziune Antena Stars. ”Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat” , a spus Cristina Cioran după externarea fiicei sale și a lui Alexandru Dobrescu.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Acum, fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

”Acasa, in sfarsit! Ema fericita, mami si tati lesinati! ???? va multumim pentru sustinere si incurajari! Va pupam!  @alex_dobrescul ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Cristina Cioran pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cristina Cioran și-a externat fetița.”Nu ne putem lua ochii de la ea”

”Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a declarat Cristina Cioran după externarea fiicei sale, notează spynews.ro.

”A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, a completat actrița.

Ce spunea Cristina Cioran după ce a născut prematur

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița

citește și...