Cum se relaxează Andreea Bălan. ”Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez”

13.04.2022, 15:53
Cum se relaxează Andreea Bălan. ”Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez”
Cum se relaxează Andreea Bălan. ”Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit cum își petrece timpul liber. Aceasta a afirmat că a început să iasă în cluburi alături de prieteni. ”Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez”, a mărturisit Andreea Bălan la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Printre altele, vedeta a mărturisit că a început să iasă în cluburi cu colegii săi de la emisiunea ”Dancing pn Ice – Vis în doi” (n.r. a fost invitat special la show-ul respectiv), pentru a se distra și a se relaxa.

Cum se relaxează Andreea Bălan. ”Ce să zic, trăiesc acum ce n-am trăit când eram mai tânără”

„În cluburi ies sâmbăta după patine, ieșim cu toții de la ”Dancing on Ice” și ne distrăm, schimbăm fusul orar. Ce să zic, trăiesc acum ce n-am trăit când eram mai tânără. Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez. (…) Sunt o fată prea cumpătată, prea serioasă, prea devreme acasă, prea mamă, dar nu înseamnă că nu mă distrez”, a declarat Andreea Bălan, potrivit revistei Avantaje.


Vedeta a spus și cu cine le lasă pe cele două fetițe ale sale când nu este acasă: ”Mama este îngerul meu păzitor, mama locuiește cu noi și are grijă. Mai merg și la tatăl lor, care are două weekenduri pe lună”.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a amintit și despre problemele cu care s-a confruntat la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista a mărturisit că, din cauza problemelor medicale, nu mai poate avea copii.

“Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a adăugat ea.

citește și...