Cum se menține în formă Raluca Bădulescu. ”Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”

01.01.2022, 14:55
Cum se menține în formă Raluca Bădulescu. ”Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”
Cum se menține în formă Raluca Bădulescu. ”Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a explicat cum reușește să se mențină în formă. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a recunoscut că nu este nici pe departe adeptra sportului. ”Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”, a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme.

Raluca Bădulescu a explicat, pentu libertatea.ro, cum reușește să se mențină în formă și câte kilograme are în prezent.

Cum se menține în formă Raluca Bădulescu. ”Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la forma de astăzi prin dietă”

Raluca Bădulescu a explicat că nu face deloc sport, însă are grijă să mănânc e foarte puțin și des. „Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la forma de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul”, a detaliat aceasta.

În ceea ce privește greutatea pe care o are, Raluca Bădulescu a declarat: „Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 de kilograme. Când am ajuns la 70, s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat”.

Ce a spus Raluca Bădulescu despre intervențiile estetice

De curând, la o emisiune de televiziune, Raluca Bădulescu a vorbit despre intervențiile estetice. ”Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională. Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie. Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă”, a declarat vedeta.

”Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a completat aceasta.

citește și...