La ce intervenție a recurs Raluca Bădulescu. ”A devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență”

20.08.2021, 16:08
La ce intervenție a recurs Raluca Bădulescu. ”A devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență”
La ce intervenție a recurs Raluca Bădulescu. ”A devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 46 de ani, s-a lăsat pe mâna esteticianului.  Vedeta și-a dorit să aibă mandibula mai bine conturată, cu piele mai fermă, și a recurs astfel la o procedură de face contouring fără operație. ”A devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență”, a declarat Raluca Bădulescu după intervenție.

Raluca Bădulescu, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a apelat la estetician pentru a-și remodela mandibula.

Vedeta s-a declarat foarte încântată de intervenția estetică.


La ce intervenție a recurs Raluca Bădulescu. ”Pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă”

”De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme. Domnul doctor mi-a recomandat Face Contouring, o procedură minim-invazivă pe care o urmează vedete mari din America”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit click.ro.

”Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare. Să-i dea Dumnezeu sănătate doctorului Morad că reușește să lucreze atât de bine și că mă temperează atunci când vin cu fel și fel de fixații. Știe când e prea mult și mereu echilibrează situația, iar asta înseamnă să fii un medic bun”, a adăugat aceasta.

Raluca Bădulescu, despre operațiile estetice. ”Mi-aș face luna și intervenția”


De curând, la o emisiune de televiziune, Raluca Bădulescu a vorbit despre intervențiile estetice. ”Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională. Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie. Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă”, a declarat vedeta.

”Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a completat aceasta.

citește și...