Cum se menține în formă chef Cătălin Scărlătescu. ”Mănânc orice”

27.07.2021, 15:18
Cum se menține în formă chef Cătălin Scărlătescu. ”Mănânc orice”
Cum se menține în formă chef Cătălin Scărlătescu. ”Mănânc orice”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 49 dce ani, a ținut dietă la un moment dat și a slăbit foarte mult. Juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, a dezvăluit cum reușește acum să se mențină în formă. Acesta a afirmat că mănâncă absolut orice, dar are foarte mare grijă ca totul să fie în cantități cât mai mici.

În urmă cu ceva timp, chef Cătălin Scărlătescu a dat jos peste 50 de kilograme. Juratul de la ”Chefi la cuțite” a reușit să se mențină în formă.

Chef Cătălin Scărlătescu a explicat, pentru revista Viva, ce preparate consumă.


Cum se menține în formă chef Cătălin Scărlătescu. ”Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Chef Cătălin Sc ărlătescu a afirmat că mănâncă orice, dar în cantități mici. ”Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate.
Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo”, a spus el.

Acesta a dezvăluit și cum arată micul dejun ideal pentru el: ”Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză
cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără”.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp. Chef Cătălin Scărlătescu a fost pe litoral și a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul la care aceasta lucrează. Valentina Pelinel a dat publicității recent o fotografie în care apare alături de cei doi. “Acel moment când profesorul mândru vine sa-și vadă elevul la munca sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii respective.

 

citește și...