Cum se menține în formă Anca Țurcașiu. ”Nu mi se pare absolut nimic dificil”

26.02.2022, 13:36
Cum se menține în formă Anca Țurcașiu. ”Nu mi se pare absolut nimic dificil”
Cum se menține în formă Anca Țurcașiu. ”Nu mi se pare absolut nimic dificil”

Binecunoscuta artistă Anca Țurcașiu are 51 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârstă. Este mai strălucitoare ca niciodată, arată extraordinar de bine și este într-o formă fizică cât se poate de bună. Vedceta a explicat ce face pentru a se întreține. ”Nu mi se pare absolut nimic dificil”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul unui interviu.

Anca Țurcașu are un trup erfect și o siluetă de invidiat. Artista este într-o formă fizică excelentă.

Cântăreața a povestit, pentru click.ro, ce anume face pentru a se întrețne și a se simți cât mai bine.

Cum se menține în formă Anca Țurcașiu. ”Eu fac sport, în fiecare zi, dorm, mănânc, am grijă de mintea mea, de sufletul meu, de corpul meu”

“Eu fac sport, în fiecare zi, dorm, mănânc, am grijă de mintea mea, de sufletul meu, de corpul meu. Dacă nu avem noi grijă de el se strică. Nu dau sfaturi de nutriție sau stil de viață, niciodată nimănui. Pentru mine e un mod de viață cu care mă simt foarte confortabil, nu mi se pare absolut nimic dificil. Eu și gătesc pentru mine, ies și în restaurant, dar nu comand acasă mâncare niciodată”, a detaliat Anca Țurcașiu.

Despre cum îș îngrijește tenul, vedeta a spus: “Folosesc ca toată lumea o cremă de dimineață, una de seară, tot încerc produse noi. Am găsit acum o cremă făcută din miere de albine. Până la urmă, nu știi niciodată ce efect are nici una dintre cremele astea și e bine să încerci până când devii compatibil cu una”.

Anca Țurcașiu a fost căsătorită și are un băiat

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca.

Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...