Cum se menține în formă Anca Serea. ”Nu am niciun secret”

24.11.2022, 14:46
Cum se menține în formă Anca Serea. ”Nu am niciun secret”
Cum se menține în formă Anca Serea.

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, afișează o siluetă de invidiat. Vedeta este într-o formă fzică cât se poate de bună. Anca Serea a dar detalii despre cum reușește să se mențină și ce stiul de viață a adoptat. ”Nu am niciun secret”, a mărturisit vedeta de televiziune în cadrul unui interviu.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look. Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Anca Serea a dat detalii despre cum reușește să se mențină în formă și despre stilul de viață pe care l-a adoptat.

Cum se menține în formă Anca Serea. ”Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr”

”Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe”, a explicat Anca Serea.

”Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. (…) Nu. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...