Cum se întreține Maria Dragomiroiu. ”Nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine”

15.06.2022, 15:33
Cum se întreține Maria Dragomiroiu. ”Nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine”
Cum se întreține Maria Dragomiroiu. ”Nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine”

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani,  este foarte preocupată de imaginea sa. Îndrăgita artistă a explicat că are grijă să nu iasă din casă nearanjată și că are anumite ritualuri de îngrijire. ”Nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine”, a declarat interpreta de folclor.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Artista este foarte preocupată de imaginea sa, astfel că acordă o mare atenție îngrijirii. Vedeta a explicat, pentru wowbiz.ro, că nu iese niciodată nearanjată din casă.

Cum se întreține Maria Dragomiroiu. ”Cât de obosită aș fi, nu mă culc până când nu mă demachiez și nu mă îngrijesc”

”Viața trebuie trăită frumos! Chiar dacă sunt probleme, trebuie să ne uităm la lucrurile pozitive ca să putem să mergem mai departe! Pe fiecare femeie o sfătuiesc să se aranjeze puțin ca să fie mai pozitivă în ziua respectivă, să i se pară viața un pic mai frumoasă, să nu plece niciodată nearanjată de acasă! Să își aranjeze părul și să nu fie niciodată dezordonat, să își dea cu puțin ruj finuț pe buze”, a spus Maria Dragomiroiu.

”Dacă te uiți în oglindă, te vei vedea altfel și ți se va părea că totul este posibil! Poți, ca lucrurile pe care le ai de făcut în ziua respectivă să fie mai ușor de făcut. Eu de exemplu, nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine. Cât de obosită aș fi, nu mă culc până când nu mă demachiez și nu mă îngrijesc. (…) Sunt lucruri simple pe care îmi place să le fac pentru mine”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

Maria Dragomiroiu e căsătorită cu Bebe Mihu

În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj. Impresarul a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor. „Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978 – 1979. În 1985 și relația mea și a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere. A rămas de când am văzut-o prima oară”, a detaliat acesta.

„El n-a avut curaj decât foarte târziu să-mi spună ce simțea. El era rușinos, timid așa în relație”, a adăugat partenera sa de viață.

Bebe Mihu a afirmat că secretul unei relații reușite este respectul. În căsnicia lor, Bebe Mihu a afirmat că soția sa, Maria Dragomiroiu este cea care lasă de la ea, el fiind mai temperamental. „Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. (…) Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine …”, a explicat Bebe Mihu.

citește și...