Cum se înțelege Raluka cu colegii de la emisiunea ”SuperStar România”. ”Ei cumva s-au unit”

16.08.2021, 12:33
Cum se înțelege Raluka cu colegii de la emisiunea ”SuperStar România”. ”Ei cumva s-au unit”
Cum se înțelege Raluka cu colegii de la emisiunea ”SuperStar România”. ”Ei cumva s-au unit”

Cântăreața Raluka, în vârstă de 31 de ani, face parte din juriul emisiunii ”SuperStar România”, c are va începe în toamna acestui an la postul de televiziune pro TV. Artista a explicat cum se înțelege cu colegii săi de la masa juriului. ceilalți jurați de la emisiunea respectivă sunt: marious Moga, Smiley și Carla’s Dreams.

Marius Moga face parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, care va începe din toamnă, la Pro TV. Alături de acesta, din juriu mai fac parte Raluka, Smiley  și Carla’s Dreams.

Cântăreața Raluka a vorbit despre participarea ei la emisiunea respectivă și a explicat în ce relații este cu colegii săi de la masa juriului din noul show de televiziune.

Cum se înțelege Raluka cu colegii de la emisiunea ”SuperStar România”.  ”Au destul de multă grijă de mine”


Raluka este singura prezență feminină din juriul emisiunii ”SuperStar” și se decdlară extrem de încântată că face parte din acest proiect de televiziune. “Doamne, ce proiect frumos! E minunat! Am și momente în care mă enervez, urlu și o iau razna, dar mă bucur foarte tare că mă înțeleg foarte bine cu echipa, cu colegii mei de bancă, așa cum îmi place să le spun”, a declarat cântăreața la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Raluca a mărturisit cum se înțelege cu colegii săi de la masa juriului. “Mi se pare că mă înțeleg cu toți cam la fel. Ei cumva s-au unit și au destul de multă grijă de mine, ceea ce pentru mine înseamnă enorm. (…) M-am acomodat foarte repede și mă bucur că ei m-au primit așa cu căldură. S-a format o chimie foarte frumoasă între noi”, a explicat vedeta.

citește și...