Cum se înțelege Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, cu soțul ei. ”Am întâmpinat destule greutăți”

22.07.2021, 11:34
Cum se înțelege Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, cu soțul ei. ”Am întâmpinat destule greutăți”
Cum se înțelege Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, cu soțul ei. ”Am întâmpinat destule greutăți”

Narcisa Birjaru, cea care a câștigat sezonul n ouă al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1, a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață. Acesta s-a căsătorit la vârsta de 14 ani cu un bărbat care se numește Alex. Narcisa Birjaru a mărturisit cum se înțelege cu cel care îi este soț.

Narcisa Birjaru a făcut declarații despre soțul ei, Alex, într-un interviu pentru revista Viva. Cei doi s-au căsătorit când Narcisa avea 14 ani.

”Da, m-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea”, a declarat aceasta.

Cum se înțelege Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, cu soțul ei. ”Mici discuții există în orice cuplu”

Întrebată ce greutăți au întâmpinat ea și soțul ei în primi ani de căsnicie, Narcisa Birjaru a spus: ”Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu”.

Narcisa Birjaru a vorbit și despre momentele tensionate din cuplu: ”Mici discuții există în orice cuplu, în orice relație, indiferent dacă e vorba despre iubire sau prietenie. Însă eu și soțul meu ne iubim mult și vrem să îmbătrânim împreună, să trecem peste toate posibilele greutăți și să ne bucurăm amândoi de viață unul lângă celălalt”.

Narcisa Birjaru lucrează la hotelul familiei Borcea de pe litoral

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea. În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp.

Narcisa Birjaru povestea că primul ei job într-un restaurant l-a avut la vârsta de 17 ani. ”La vârsta de 17 ani am avut primul job. M-am angajat într-un restaurant din Bucureşti şi, ca toţi ceilalţi, am început cu spălatul vaselor. Uşor, uşor am trecut pe salate, preparate reci şi ajutor de bucătar pentru chef-ul angajat în locul respectiv. După ce am demonstrat că mă descurc, în ceva timp, după ce bucătarul alături de care am lucrat a fost nevoit să plece, am primit postul de bucătar chef în restaurantul respectiv. Deşi mama şi bunica mea gătesc foarte bine, sunt prima femeie din familie care a mers pe drumul acesta”, spunea câștigăptoarea sezonului nouă al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

 

citește și...