Cum se înțelege Mihai Albu cu noua iubită. ”Nu ne-am mutat încă împreună”

14.12.2022, 13:16
Cum se înțelege Mihai Albu cu noua iubită. ”Nu ne-am mutat încă împreună”
Cum se înțelege Mihai Albu cu noua iubită

Mihai Albu, în vârstă de 60 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu o femeie care este de profesie chirurg. Designeul a dat detalii despre relația sa de cuplu.  ”Nu ne-am mutat încă împreună”, a mărturisit acesta. De asemenea, Mihai Albu a dezvăluit că fiica sa, Mikaela, a cunoscut-o pe actuala lui iubită.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul anilor. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

De ceva vreme, Mihai Albu trăiește și el o nouă poveste de dragoste. Acesta are o relație cu o femeie care este de profesie chirurg, care are un copiol, o fetiță. Designerul a dat detalii despre relația cu actuala sa iubită pentu click.ro. Acesta a dezvăluit că fiica sa, Mikaela, a cunoscut-o pe iubita sa.

Cum se înțelege Mihai Albu cu noua iubită. ”Momentan nu avem nici planuri de nuntă, dar părerea mea că nu un act ne ține”

„Suntem ok așa cum suntem noi doi, nu avem deloc probleme. Nu ne-am mutat încă împreună, dar suntem bine. Momentan nu avem nici planuri de nuntă, dar părerea mea că nu un act ne ține. Important este să ne înțelegem bine”, a declarat Mihai Albu.

„Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. S-au cunoscut și copiii între ei, pentru că și ea are o fetiță, după cum știți. Totul s-a petrecut recent, nu mai știu să vă zic dacă a fost o săptămână, două, nu mai știu exact. A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună”, a mai spus acesta.

citește și...