Cum a primit Iulia Albu vestea că fostul soț are o nouă iubită! Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea vedetei: „Pentru mine este…”

19.10.2022, 18:09
Cum a primit Iulia Albu vestea că fostul soț are o nouă iubită! Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea vedetei: „Pentru mine este...”
Cum a primit Iulia Albu vestea că fostul soț are o nouă iubită! Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea vedetei: „Pentru mine este...”

Zilele trecute, Mihai Albu și-a anunțat fanii că are o nouă iubită, ba chiar a postat primele imagini cu femeia pe rețelele de socializare. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, creatorul de pantofi a făcut declarații despre partenera lui. 

Mihai Albu nu se mai ascunde! Designerul a recunoscut că iubește din nou, iar iubita lui este de profesie chirurg. El a precizat că relația lor durează de luni bune, dar încă nu s-au mutat împreună.

Mihai Albu, primele declarații despre noua iubită

„Am pus și eu două fotografii și uite ce am iscat! Da, Mihai Albu este îndrăgostit! Da, ea este medic. Este o persoană foarte discretă.  Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, s-a înfiripat ceva de la început. E o persoană foarte rafinată, suntem împreună de câteva luni”, a povestit Mihai Albu la Cătălin Măruță în emisiune, notează protv.ro.

„Eu încă stau cu mama, nu locuiesc cu ea (n.r. – noua iubită). Mama a trecut acum câteva săptămâni prin ceva grav, acum e bine”, a mai spus el.

Iulia Albu, fosta lui soție, a făcut și ea niște declarații referitoare la noua iubită a lui Mihai Albu. În mod surprinzător, vedeta a mărturisit că o place pe tânără și le-a urat să fie cât mai fericiți împreună.

foto: facebook

Iulia Albu îi urează numai de bine fostului soț

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a declarat Iulia Albu, pentru Click.ro.

citește și...