Cum se înțelege Maria Constantin cu viitorii socri. Artista a dat detalii

16.08.2021, 10:51
Cum se înțelege Maria Constantin cu viitorii socri. Artista a dat detalii

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a petrecut de Sf. Maria alături de familia actualului său parttener de viață. Robert Stoica. Artista a mărturisit, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, în ce relații este cu viitorii săi socri. Vedeta a fost căsătorită de două ori și are un copil.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

De Sf. Maria, când și-a sărbătorit ziua numelui, Maria Constantin a petrecut alături de familia actualului ei iubit.

Cum se înțelege Maria Constantin cu viitorii socri. ”Am fost primită cu brațele deschise”

Maria Constantin petrecut de Sf. Maria alături de iubitul său, Robert Stoica, și de viitorii socri, chiar la Curtea de Argeș, acolo unde părinții partenerului său de viață au o pensiune. Artista a mărturisit că se înțelege foarte bine cu viitorii săi socri.

„Sunt niște oameni extraordinari și ne înțelegem foarte bine și chiar am fost primită cu brațele deschise și chiar îmi place să vin aici și, de fapt, am ales această zi să mă relaxez aici pentru că iubitul meu are și o pensiune aici la Curtea de Argeș și am venit la relaxare”, a declarat Maria Constantin, citată de spynews.ro.

Ce au declarat Maria Constantin și Robert Stoica despre relația lor

 

Maria Constantin și Robert Stoica au făcut declarații despre relația lor la o emisiune TV. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație. ”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...