Cum se înțelege fata cea mare a lui Liviu Vârciu cu frații ei. ”La început nu a fost foarte încântată”

01.10.2021, 12:07
Cum se înțelege fata cea mare a lui Liviu Vârciu cu frații ei. ”La început nu a fost foarte încântată”
Cum se înțelege fata cea mare a lui Liviu Vâerciu cu frații ei. ”La început nu a fost foarte încântată”

Liviu Vărciu are trei copii din două relații diferite. Carmina este fata cea mare a artistului. Amy Teiceanu, mama acesteia, a dezvăluit cum se înțelege tânăra cu  ceilalți doi copii pe care artistul îi are din povestea pe care o trăiește cu Anda Călin. ”La început nu a fost foarte încântată” , a spus Amy Teiceanu despre relația Carminei cu Anastasia și Matei.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a acestui an, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Amy Teiceanu, mama Carminei, fata cea mare a lui Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri pentru playtech.ro. Aceasta a explicat în ce relații este Carmine cu cei doi frați ai săi, Anastasia și Matei. De asemenea, Amy Teiceanu a vorbit și despre relația Carminei cu tatăl ei.

Cum se înțelege fata cea mare a lui Liviu Vârciu cu frații ei. ”Trebuie să-i iubească și să se comporte frumos cu ei”

”Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, nu au nicio vină și trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. Ea la început nu a fost foarte încântată dar acum este OK”, a spus Amy Teiceanu despre relația Carminei cu frații ei mai mici.

Amy Teiceanu a vorbit și despre relația Carminei cu Liviu Vârciu. Carmina se mută la București, iar tatăl ei îi va cumpăra un apartament: ”Eu sper că, dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul. Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”.


”Apartamentul este 50% luat. Am înțeles că trebuie să fie mobilat și o să stea la tatăl ei sau la o prietenă de-a ei. Este cea mai bună prietenă a ei, tot din Arad, a plecat cu un an înainte la facultate. Sunt ca surorile, fata este ca fata mea, sunt prietenă cu părinții ei de atâția ani. Bine, nu o să dureze mult până o să aibă apartamentul, în jur de 2 săptămâni. Oricum, nu și-a luat toate bagajele, doar o parte. Când o să fie gata apartamentul, atunci o să îi ducem tot ce mai are. Are aproape 20 de ani, Liviu are 2 copii mici, ea mai vine seara, mai iese la un suc…este mai bine să stea la prietena ei sau să aibă propriul apartament și intimitate”, a mai spus Amy Teiceanu.

citește și...