Cum se înțelege Cove cu Lora, partenera lui de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Noi am ținut legătura”

22.02.2021, 13:30
Cum se înțelege Cove cu Lora, partenera lui de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Noi am ținut legătura”
Cum se înțelege Cove cu Lora, partenera lui de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Noi am ținut legătura”

Cove a făcut dezvăluiri despre cum se înțelege cu Lora, partenera sa de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

Cove a explicat, într-un interviu pentru click.ro, care este relația sa cu Lora, cea alături de care moderează în prezent emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună”, a spus Cove.

Ce spune Cove despre Adela Popescu

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșeanu, a vorbit și despre Adela Popescu. ”Sigur că ne e dor tuturor de Adela, dar înțelegem situația dificilă prin care trece (râde) și ne gândim la ea foarte des. Ba, mai mult decât atât, alături de Lora, intrăm în direct cu Adela Popescu ori de câte ori ea poate să ne răspundă. Așa că suntem la curent cu tot ceea ce face!”, a spus el.

Cove a mărturisit și despre cum a primit vestea că Adela Popescu va deveni din nou mămică și că va lipsi de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”A fost ca un șoc (râde)! Aș putea spune că m-a șocat în primă fază, dar în egală măsură m-am bucurat pentru ea și pentru Radu, pentru că am înțeles că ei își doresc lucrul ăsta: o familie numeroasă cu cât mai mulți copii. Treaba lor, nu știu la ce se înhamă (râde)”, a mai spus el.

Întrebat ce îi transmite Adelei Popescu, care va fi mămică de trei băieți, Cove a răspuns: ”Aș vrea să îi spun să țină cont că va deveni soacră cu trei nurori și nu știu cât de drăguțe vor fi nurorile cu ea”.

citește și...