Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu fiul logodnicului său. Le-a dat binecuvântarea. „Îmi zice mamă…”

03.10.2022, 20:53
Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu fiul logodnicului său. Le-a dat binecuvântarea. „Îmi zice mamă…”
Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu fiul logodnicului său. Le-a dat binecuvântarea. „Îmi zice mamă…”

Adriana Bahmuțeanu a înflorit de când iubește din nou! Fosta soție a lui Silviu Prigoană se iubește cu George Restivan, bărbatul care o va duce în curând la altar. Mai mult de atât, bruneta pare să se înțeleagă bine și cu fiul acestuia, iar tânărul deja îi spune „mamă”. Iată toate declarațiile vedetei de televiziune. 

În urmă cu două luni, Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a logodit cu partenerul ei, George. Evenimentul din viața lor a avut loc la nici două luni de când s-au întâlnit pentru prima dată. Despre George Restivan, actualul partener de viață al brunetei, se știe că are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

Adriana Bahmuțeanu are o relație specială cu băiatul iubitului ei

Relația de iubire dintre Adriana și George avansează pe zi ce trece tot mai mult, ținând cont că bărbatul și-a lăsat copilul în grija vedetei. Fosta prezentatoare tv a petrecut în ultima perioadă mult timp cu băiatul care a venit în România.

Vedeta a explicat că adolescentul va începe în curând școala la noi în țară, iar bucătăria românească îi place la nebunie.

Mai mult, băiatul pare că se integrează perfect și se bucură de noua casă. Acesta s-a adaptat deja la viața din România și urmează să înceapă școala. De asemenea, și bucătăria românească îi este pe plac.

Vedeta are grijă de copilul actualului ei partener

„A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală. Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit fanatik.ro.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită cu Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ces-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...