Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre cel pe care îl acuză că i-a furat identitatea virtuală. ”Are și complici, nu e singur”

27.08.2022, 11:35
Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre cel pe care îl acuză că i-a furat identitatea virtuală. ”Are și complici, nu e singur”
Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre cel pe care îl acuză că i-a furat identitatea virtuală

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a lovit de o situație extrem de neplăcută în urmă cu câteva zile. Acesteia i-a fost spart contul de Instagram. Aceasta îl acuză pe Nikos Papadopoulos că ar fi de vină. ”Are și complici, nu e singur”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la postul de televiziune Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu s-a confruntat în ultima perioadă de timp cu o situație extrem de neplăcută. Vedetei i-a fost spart contul de Instagram, pe pagina respectivă apărând fotografii cu actualul ei partener de viață, George, și cu fosta lui soție, care nu mai este în viață.

Adriana Bahmuțeanu susține că știe cine este persoana care i-a spart contul de Instagram și a cerut ajutorul DIICOT. Ar fi vorba despre artistul grec Nikos Papadopoulos, cu care vedeta a avut o relație în trecut. Despre acesta a făcut vedeta noi dezvăluiri la postul de televiziune Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre cel pe care îl acuză că i-a furat identitatea virtuală. ”Sunt sigură pentru că de un an și jumătate m-a șantajat cu parolele de la aceste pagini”

”Am fost chemată la audieri pentru că mi s-a furat identitatea digitală, mi-a fost spartă și preluată de către o altă persoană, Instagram, Facebook, mail personal, YouTube. Am dat aceste declarații pentru că s-a deschis dosar penal, s-a început urmărirea penală, am dat mai multe declarații procurorilor ca ei să găsească vinovatul, pe care l-am și identificat. Sunt sigură pentru că de un an și jumătate m-a șantajat cu parolele de la aceste pagini, a refuzat să mi le dea sau mi se schimbă de nu știu câte ori amenințându-mă că dacă noi vom termina relația o să văd eu ce pățesc, o să înceapă să posteze tot felul de trăsnăi la adresa mea, ceea ce se și întâmplă. Pe pagina mea de Instagram el pune poze cu fosta soție a actualului meu soț, George, fosta soție a murit la naștere, acum 10 ani”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.


”Noi n-am avut o relație asumată, e o persoană pe care o cunosc, nu s-a finalizat această relație, nu s-a continuat. Îi doresc acestui om tot binele din lume, îi doresc să mă lase în pace, îi sune pe colegii mei, pe George, îmi sună familia, i-am zis să mă lase în pace. Nu răspunde la mesaje, la telefon, nu dorește să vorbească cu mine, el nu vrea să comunice civilizat. Are și complici, nu e singur! Intra peste mine în casă și îmi lua cheia, am schimbat trei broaște la ușă”, a mai spus vedeta.

citește și...