Cum se distrează Oana Roman în vacanță. ”Vă pup de la umbra palmierilor”

08.02.2021, 10:05
Cum se distrează Oana Roman în vacanță. ”Vă pup de la umbra palmierilor”
Cum se distrează Oana Roman în vacanță. ”Vă pup de la umbra palmierilor”

Oana Roman se află în vacanță. Este prima vacanță pe care o petrece doar alături de fiica sa.

Oana Roman a decis să plece în vacanță și a ales Egiptul ca destinație.  ”Sunt în vacanță. O săptămână vreau sa ma relaxez împreună cu Isa, și sa uit de toate. Va pup de la umbra palmierilor!”, le-a transmis Oana Roman fanilort săi din mediul online în urmă cu câteva zile.

Este prima vacanță pe care Oana Roman o petrece doar cu fiica sa. Cele două se simt perfect împreună și se distrează pe cinte, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care vedeta le-a postat pe contul său de socializare. ”E tare frumos în vacanță. Prima mea vacanță doar cu Isa. E deja mare și ne distram împreună”, a spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Potrivit playtech.ro, Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat, recent, apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

citește și...