Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu. ”A venit cu inelul și l-am refuzat”

05.01.2022, 13:34
Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu. ”A venit cu inelul și l-am refuzat”
Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu. ”A venit cu inelul și l-am refuzat”

Eliza Natanticu a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, cum a început povestea sa de dragoste cu Cosmin Natanticu, cel care îi este soț. Aceasta a povestit cine le-a făcut cunoștință și cum a decurs relația lor. ”A venit cu inelul și l-am refuzat”, a mărturisit partenera de viață a lu Cosmin Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu au participat împreună la ”Asia Express”, sezonul 4. Aceștia au fost eliminați din competiție înainte de semifinală, fiind cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția. Cei doi formează o familie de câțiva ani.

Eliza Natanticu a dezvăluit, într-un interviu pentru Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit partener de viață.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu. ”Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt”

Eliza Natanticu a povestit că cei care i-au făcut cunoștință cu Cosmin au fost nște prieteni. de asemenea, blonda a spus că ea și cel care avea să-i devină soț nu s-au plăcut deloc la început.

”Nouă ne-au făcut cunoștința niște prieteni. Ne au spus ca suntem făcuti unul pentru celalalt. Eram la o sedinta foto. Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt. (…) I-am scris sa ieșim undeva dar m-a refuzat pentru ca era intr o relație la distanță. La o săptămâna mi-a dat mesaj si mi-a zis dacă vreau sa ieșim la un suc pentru ca nu mai are relație.

Pentru întâlnirea cu el nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. In general ma aramjam si eu ca orice femeie. Din prima ora pe care am petrecut-o împreuna mi-am dat seama ca el este cel mai bun. (…) A venit cu inelul si l-am refuzat. A mai insistat mult după si într-un final mi-a zis dacă vreau sau nu sa fiu soția lui, așa ca am acceptat”, a detaliat Eliza Natanticu, notează spynews.ro.

citește și...