Cum s-a vindecat Ramona Bădescu de depresia postnatală. ”Nu știam cum o să o depășesc”

12.10.2022, 14:37
Cum s-a vindecat Ramona Bădescu de depresia postnatală. ”Nu știam cum o să o depășesc”
Cum s-a vindecat Ramona Bădescu de depresia postnatală

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, este mama unui băiețel care se numește Ignazio. După ce a născut, Ramona Bădescu s-a confruntat cu depresia postanatală. Aceasta a povestit cum a reușit să treacă perioada respectivă. ”Nu știam cum o să o depășesc”, a mărturisit Ramona Bădeescu.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

După ce a devenit mămică, Ramona Bădescu s-a confruntat cu depresia postnatală. Aceasta a povestit, pentru click.ro, cum a reușit să depășească acea perioadă.

Cum s-a vindecat Ramona Bădescu de depresia postnatală. ”Lucrând cu un antrenor holistic și un mental coach mi-am redobândit pozitivitatea și încrederea în mine”

”După naștere și în timpul pandemiei am avut așa o depresie și o neîncredere în mine, pe care eu, ca o femeie foarte puternică și cu încredere în mine, nu știam cum o să o depășesc, neștiind cum. Și am aflat de la regizorul filmului Egregora, Andrei Chiriac, despre Vasile Păun. Am lucrat cu el puțin în timpul filmărilor, pentru că trebuia să filmez în Bucegi, la temperaturi foarte joase, m-a antrenat. M-a ajutat astfel și am continuat să mai fac câteva ședințe cu Vasile, pe care l-am întâlnit la momentul potrivit”, a explicat Ramona Bădescu.


“Eu, după ce am devenit mamă, m-am dedicat exclusiv fiului meu. Mă retrăsesem din activitatea mea, îmi doream să fac numai lucrul acesta, aveam și temeri la un moment dat că poate nu o să fiu cea mai bună mamă, poate nu voi face față situației, mă tot gândeam cum o să fie și cum o să mă descurc din această postură… Până la urmă o mamă e mamă și la 20 de ani și la 50 de ani, însă lucrând cu un antrenor holistic și un mental coach mi-am redobândit pozitivitatea și încrederea în mine. (…) Acum mă simt altfel, m-am schimbat puțin, am învățat și cum să atrag toate energiile pozitive, să îmbin partea de familie cu proiectele, astfel încât să fie ambele de succes. Am avut un blocaj pe care l-am rezolvat, m-am acceptat, sunt mult mai pozitivă și împăcată cu mine și astfel transmit și copilului meu un vibe bun și pozitiv”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...