Cum s-a schimbat viața Monicăi Roșu de când e mămică. ”Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită”

21.04.2021, 16:07
Cum s-a schimbat viața Monicăi Roșu de când e mămică. ”Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită”
Cum s-a schimbat viața Monicăi Roșu de când e mămică. ”Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită”

Monica Roșu a dezvăluit cum s-a schim,bat viața sa de când a devenit mămică.

Fosta gimnastă Monica Roșu a devenit mămică pentru prima oară în data de 8 februarie 2021, când a adus pe lume o fetiță. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie! ❤️❤️❤️”, a anunțat atunci Monica Roșu în mediul online. Monica Roșu și iubitul ei, Vlad, au ales numele Alya Maria pentru fetița lor. La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Monica Roșu a vorbit despre cum este viața sa de mămică. „Alya Maria e un nume care ne-a plăcut tare mult și am crezut că i se potrivește ei. E cumințică, liniștită. Are ochii căprui deocamdată, sper că se mai deschid la culoare, aș vrea să semene cu cei ai tatălui ei. Viața noastră s-a schimbat acum, ea e prioritarea noastră. Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită, nici să mă machiez. Nu mai ai timp de tabieturile tale. Mă ajută însă și tati ziua, pentru că el lucrează de acasă. În rest, mă descurc singură. Noaptea facem cu rândul. E destul de greu. Nu mă plâng, așa e viața de părinte”, a mărturisit fosta sportivă, potrivit click.ro.


Monica Roșu a vorbit și despre kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii: „Mai am încă kilograme în plus. Pentru mine sunt destule, au rămas vreo șase kilograme în plus. Am luat destul de mult în sarcină. Nu am început încă sportul, nu am voie. După două luni, voi începe cu exercițiile acasă”.

Cine este Monica Roșu

Monica Roșu este o fostă gimnastă de performanță. Sportiva este ublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena.

Monica Roșu a început să practice gimnastica artistică  la vârsta de patru ani și s-a antrenat în primii ani la CSS Bacău.

În anul 2005, Monica Roșu, care a participat la numeroase concursuri internaționale, s-a retras din activitatea competițională, în urma unei accidentări pe care a suferit-o.

citește și...