Cum s-a recuperat Vlăduța Lupău după ce a născut. ”Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva”

12.10.2022, 15:37
Cum s-a recuperat Vlăduța Lupău după ce a născut. ”Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva”
Cum s-a recuperat Vlăduța Lupău după ce a născut.

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și soțul său, Adrian Rus, în vârstă de 28 de ani, au împreună un băiețel care se numește Iair. Artista a dezvălut cum a reușit să se recupereze după sarcină. ”Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva”, a spus aceasta.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair. În data de 27 septembrie 2022, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair. despre cum și cât de repede s-a recuperat după sarcină a dat detalii Vlăduța Lupău pentru revista Viva.

Cum s-a recuperat Vlăduța Lupău după ce a născut. ”La 13 zile mi-am reluat activitatea artistică”

”Ei bine, nu a fost așa groaznic și m-am recuperat destul de ușor. M-am ridicat din pat în ziua aia și a doua zi am început să umblu prin salon cât mai des, iar din ziua a patra, când eram acasă deja, îmi ridicam bebelușul singură, iar la 13 zile mi-am reluat activitatea artistică și, credeți-mă, a fost intensă. Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva. Psihic, îmi ziceam: „Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!””, a explicat Vlăduța Lupău.

Cântăreața de muzcă populară a mărturisit că s-a confuntat cu o ușoară depresie: ”În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală” a mea în prezent”.

citește și...