Cum s-a fotografiat Anca Țurcașiu la piscină. ”Am prins doi iepuri în același timp”

15.06.2021, 13:24
Cum s-a fotografiat Anca Țurcașiu la piscină. ”Am prins doi iepuri în același timp”
Cum s-a fotografiat Anca Țurcașiu la piscină. ”Am prins doi iepuri în același timp”

Cântăreața Anca Țurcașiu a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii pe care le-a făcut la o piscină.

Anca Țurcașiu a fost la piscină, însă a profitat de ocazie și pentru a face câteva exerciții de întreținere. Vedeta a dat publicității, în mediul online, mai multe imagini în care apare în costum de baie, pe șezlong, în timp ce se antrenează cu gantere.

”Ieri “am prins doi iepuri”, soarele și antrenamentul în același timp. Azi,…..niciunul….???”, a sc ris Anca Țurcașiu în dreptul imaginilor.

Anca Țurcașiu, despre cum se menține în formă

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Artista, în vârstă de 51 de ani, a explicat, într-un interviu pentru publicația Formula AS, ce face pentru a se menține în formă.

”Mă simt foarte bine în pielea mea de acum şi la vârsta mea de acum. Din punctul de vedere al sănătăţii, al tonusului fizic și al nivelului de energie, sunt foarte bine. Mă ocup de mine: am mare grijă la ce mănânc, la cât dorm, la ce fel de sport fac şi cum îl fac. Pentru că şi asta contează foarte mult: să înveţi să faci sport cum trebuie, nu după ureche. Ba chiar pot să-ţi mărturisesc că acum mă ocup de mine mult mai mult decât o făceam până în urmă cu ceva timp. Pentru că înainte nu mă prea valorizam şi nu mă prea ve­deam! Eu doar munceam. Acum însă, desco­perindu-mă ca persoană, am învăţat să mă uit către mine, să am grijă de mine şi să mă pre­ţuiesc. Ca atare, îmi ofer tot ce pot ca să fiu în formă. Pen­tru că la orice vârstă poţi să fii în formă: e posibil să nu te doară nimic, e posibil să nu ai burtă, e posibil să nu ajungi să spui „Aoleu, ce grea e sacoşa asta! Nu pot s-o car.”… E po­sibil! Eu nu vreau să mă mai las în voia vieţii, pentru că a­cum sunt conştientă că, la fel ca oricare alt om, şi eu contez, şi eu sunt o creaţie a lui Dum­nezeu, deci sunt datoare să mă îngrijesc din toate punctele de vedere. Sunt un om prezent și viu în propria mea existență”,a spus aceasta.

citește și...