Cum s-a fotografiat Adela Popescu în casă. ”O poză brută, neretușată”

23.06.2021, 12:18
Cum s-a fotografiat Adela Popescu în casă. ”O poză brută, neretușată”
Cum s-a fotografiat Adela Popescu în casă. ”O poză brută, neretușată”

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, vedeta de televiziune Adela Popescu s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere, în casă. ”O poză brută, neretușată”, le-a transmis aceasta fcanilor din mediul online. Adela Popescu se află în cea de-a 37 săptămână de sarcină și urmează să devină mămică în curând.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru și Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Aflată în cea de-a 37 săptămână de sarcină, Adela Popescu s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere. ”O poza bruta, neretusata, din casa noastra cu copii, deci cu dezordine, cu burta mandra si privirea increzatoare. ? #37weekspregnant #tictac”, a scris vedeta de televiziune în dreptul imaginii respective, postate pe contul său de socializare.

Adela Popescu are emoții înainte de naștere

De curând, Adela Popescu a vorbit despre temerile pe care le are înainte de cea de-a treia naștere.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul… Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a declarat Adela Popescu. “Acum a treia oară am o certitudine că va fi foarte greu. Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, cu diverse situații, a treia oară nu are cum să fie altfel”, a completat vedeta de televiziune.

citește și...