Cum petrece Ilinca Vandici noaptea dintre ani. ”Ne doream să stăm acasă”

31.12.2020, 15:21
Cum petrece Ilinca Vandici noaptea dintre ani. ”Ne doream să stăm acasă”
Cum petrece Ilinca Vandici noaptea dintre ani. ”Ne doream să stăm acasă”

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici va petrece Revelionul 2021 alături de soțul său și de băiețelul lor.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Prezentatoarea de la Kanal D a explicat că alături de familia sa va petrece Revelionul din acest an.

„Vom sta tot acasă, la trecerea dintre ani vom ciocni un pahar de șampanie și apoi vom urmări Revelionul Kanal D, care se anunță unul plin de surprize, și vom urmări și un film bun. Ne doream să stăm acasă de Anul Nou, pentru că Zian este mare, înțelege tot ceea ce se întâmplă în jurul lui și ne dorim să petrecem aceste momente alături de el”, a declarat Ilinca Vandici pentr tvmania.ro.

Ilinca Vandici, despre planurile de viitor

Ilinca Vandici a afirmat că nu vrea să-și facă planuri pentru anul care vine.

Vedeta de televiziune a dezvăluit că lasă viața să o surprindă și că ia provocările așa cum vin.

„Nu am nicio așteptare. Am învățat în acest an să nu mai am așteptări, să nu-mi mai fac planuri, las viața să mă surprindă! Iau provocările așa cum vin și încerc să le fac față cu brio. Mă bucur de fiecare clipă”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru sursa mai sus-menționată.

Ilinca Vandici, despre al doilea copil

Ilinca Vandici vorbit, într-un recent interviu, despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Întrebată dacă s-ar vedea și mamă de fetiță, vedeta a răspuns:

”Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine. Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”.

citește și...