Cum l-a pus la punct Cristina Mihaela Dorobanțu pe unul dintre noii concurenți de la ”Puterea Dragostei”

28.07.2020, 09:38
Cum l-a pus la punct Cristina Mihaela Dorobanțu pe unul dintre noii concurenți de la ”Puterea Dragostei”
Cum l-a pus la punct Cristina Mihaeela Dorobanțu pe unul dintre noii concurenți de la ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, a avut un mic conflict cu unul dintre noii concurenți din sezonul trei. Aceasta l-a pus imediat la punct.

În prima ediție a noului sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, Mihai Stăniceanu, în vârstă de 20 de ani, concurent la emisiune, a enervat-o pe noua moderatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu.

„Mă numesc Stăniceanu Mihai, am 20 de ani și locuiesc în Germania de foarte mult timp cu familia mea. De profesie sunt barman, sun un tip cu energie, adrenalină și cu simțul umorului”, a spus concurentul de la ”Puterea Dragostei”.

Acesta i-a spus ulterior prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei” că vrea să vorbească cu băieții, moment în care Cristina Mihaela Dorobanțu l-a atenționat că mai întâi trebuie să vorbească cu ea.

”Am să te rog să te așezi acolo. Ești foarte agitat”, i-a spus Cristina Mihaela Dorobanțu lui Mihai, potrivit wowbiz.ro.

Acesta i-a răspuns: ”Nu sunt agitat, aș vrea să vorbesc cu băieții”.

”Păi întâi trebuie să vorbești cu mine. Nu uita că eu am prioritate de fiecare dată aici! Te rog să nu uiți niciodată lucrul acesta”, i-a atras atenția prezentatoarea show-ului matrimonial, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Mihai Stăniceanu locuiește în Germania, unde lucrează ca barman, însă își dorește să devină actor. Acesta este mare împătimit de sport și își lucrează din greu trupul la sală. Mihai a lucrat și ca stripper.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

citește și...