Cum l-a întâlnit Sânziana Buruiană pe soțul ei. Cine i-a făcut cunoștință cu el

17.03.2021, 16:35
Cum l-a întâlnit Sânziana Buruiană pe soțul ei. Cine i-a făcut cunoștință cu el
Cum l-a întâlnit Sânziana Buruiană pe soțul ei. Cine i-a făcut cunoștință cu el

Sânziana Buruiană a dezvăluit cine i-a făcut cunoștință cu cel care îi este soț.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Sânziana Buruiană a dezvăluit că persoana care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț a fost Andreea Tonciu.  ”Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el”, a dezvăluit Sânziana Buruiană. ”La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a adăugat ea, citată de spynews.ro.

De la ce se ceartă Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au explicat de la ce pleacă certurile dintre ei.

”El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a afirmat blonda.

”Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus soțul Sânzianei Buruiană.

Ce spune Sânziana Buruiană despre al treilea copil

Sânziana Buruiană a vorbit recent despre posibilitatea de a avea al treeilea copil.

”Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește”, a declarat Sânziana Buruiană.

”Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a afirmat și Nicoale Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană

citește și...