Cum l-a anunțat Cristina Bălan pe soțul ei că este însărcinată. ”Am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARS–CoV–2 și testul de sarcină Barza”

03.10.2022, 11:33
Cum l-a anunțat Cristina Bălan pe soțul ei că este însărcinată. ”Am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARS–CoV–2 și testul de sarcină Barza”
Cum l-a anunțat Cristina Bălan pe soțul ei că este însărcinată

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în șase luni. Vedeta și partenerul ei, Gabriel Bălan, de viață urmează să aibă o fetiță. Artista a dezvăluit cum l-a anunțat pe soțul ei că familia lor se va mări. ”Am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARS–CoV–2 și testul de sarcină Barza”, a detaliat Cristina Bălan.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015.

În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Acum, pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Bălan a anunțat că urmează să devină din nou mămică. Artista este însărcinată în șase luni și urmează să aducă pe lume o fetiță pentru care a ales deja numele: Nadeea Sofia. Cristina Bălan a povestit, pentru revista Viva, cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că familia lor se va mări. Artsta a pus la cale o glumă.

Cum l-a anunțat Cristina Bălan pe soțul ei că este însărcinată. ”Evident că m-a pufnit râsul și n-am mai putut să persist în șaradă”

”Am o natură glumeață și am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARS–CoV–2, pe care le primiserăm de la școală, și testul de sarcină Barza. I-am arătat lui Gabriel, soțul meu, că sunt pozitivă și m-a crezut, în prima fază. Chiar m-a întrebat ce vreau să fac, să merg la spital, să mai fac teste? Evident că m-a pufnit râsul și n-am mai putut să persist în șaradă”, a dezvăluit Cristina Bălan.

”Când i-am spus că e vorba despre o sarcină, el a fost copleșit, însă eu destul de rezervată și l-am trimis să mai ia câteva teste, să mă asigur că nu e o eroare. Nu mi-am permis să mă bucur în totalitate decât după al patrulea test. Ca să nu spun că, de fapt, după ecografia de confirmare. Pe care am făcut-o mai mult să văd dacă e vorba despre o sarcină unică sau gemelară. Mai târziu am aflat că vom avea o fetiță și s-a lăsat cu strigături, lacrimi și tot tacâmul bucuriei nemăsurate. Această sarcină a fost și n-a fost planificată. Noi nu prea avem cum să planificăm mai nimic. A fost, mai degrabă, ceva de genul ”fie ce-o fi”. Și a fost, slavă Cerului!”, a mai spus artista.

citește și...