Cristina Bălan este însărcinată în șase luni. Artista va avea o fetiță

13.09.2022, 15:47
Cristina Bălan este însărcinată în șase luni. Artista va avea o fetiță
Cristina Bălan este însărcinată în șase luni

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în șase luni. Vedeta și paretenerul ei de viață urmează să aibă o fetiță. Artista a anunțat că este însărcinată pe contul său de Facebook, acolo unde a dat publicității și imagini în care i se vede burtica de gravidă. Cristina Bălan și soțul ei au băieți gemeni.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015.

În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Acum, pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Bălan a anunțat că urmează să devină din nou mămică. Artista este însărcinată în șase luni și urmează să aducă pe lume o fetiță.

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni.  ”Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”

”Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție.  Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼 #sarcină #23saptamani #binecuvantare #bucurie #surioară #graviduță”, a anunțat Cristina Bălan pe Facebook.

Cântăreața a dat publicității și imagini în care i se vede burtica de gravidă. După ce a anunțat că este din nou însărcinată, Cristina Bălan a primit numeroase mesaje de felicitare de la cei care îi umăresc activitatea pe rețelele de socializare.

citește și...