Cum îi spun prietenii Ioanei Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Preotul așa a trecut-o în telefon”

12.11.2020, 10:39
Cum îi spun prietenii Ioanei Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Preotul așa a trecut-o în telefon”
Cum îi spun prietenii Ioanei Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Preotul așa a trecut-o în telefon”

Ilie Năstase a dezvăluit cum îi spun prietenii actualei sale soții, Ioana Simion. Chiar și un preot la care cei doi au mers a trecut-o astfel în telefon.

Ilie Năstase a fost prezent în platoul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D – „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul sportiv a mărturisit, printre altele, și cum a reușit să-l determine actuala sa soție, Ioana Simion, să meargă la biserică. Ba mai mult decât atât, celebrul sportiv a dezvăluit că prietenii au ajuns să îi spună ”Maica Tereza” Ioanei Simion și chiar și un preot la care au mers de curând a trecut-o astfel în telefon.

”Cred că așa a vrut Dumnezeu să o întâlnesc pe Ioana, asta cred. Până să o cunosc pe ea eram credincios, dar după ce am întâlnit-o pe ea am fost la multe mănăstiri. Chiar și căsătoria a fost la mănăstire. Am învățat multe de la ea. Nu știam Tatăl Nostru. Într-o seară i s-a făcut rău și mi-a zis: ”Ilie, vino să-mi spui Tatăl Nostru ca să mă simt mai bine”, i-am spus că nu-l știu perfect și să-l spunem împreună. Încerc să învăț acum de la ea lucruri pe care nici nu am avut timp când eram mai tânăr. La 74 de ani am învățat și am început să cred mult în treaba asta. I-am dat și un nume după ce recent am fost la Mănăstirea Putna și preotul m-a întrebat dacă sunt credincios. Ioana avea un batic frumos și i-am spus preotului: ”Părinte, de când sunt cu Maica Tereza sunt credincios”. Preotul așa a trecut-o în telefon Maica Tereza. Acum toți pretenii mei îi spun asa”, a povestit Ilie Năstase despre soția sa, potrivit wowbiz.ro.

 

Ilie Năstase a făcut nunta cu Ioana Simion în iunie

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios la începutul lunii iunie. Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ilie Năstase a mărturisit la emisiunea respectivă că își dorește un copil cu actuala sa parteneră de viață.

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a mai spus acesta.

citește și...