Cum îi afectează coronavirusul pe Anca Serea și cei șase copii. ”Ne-a luat pe nepregătite”

25.03.2020, 14:49
Cum îi afectează coronavirusul pe Anca Serea și cei șase copii. ”Ne-a luat pe nepregătite”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a explicat cum își petrece viața alături de familia sa în această perioadă de pandemie de coronavirus din România.

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are șase copii . În luna august a anului trecut, Anca Serea a adus-o pe lume pe Leah, fiica sa cea mică. Anca Serea se află în izolare la domiciliu alături de familia sa. Vedeta a explicat cum își petece timpul alături de cei șase copii.

”Epidemia de coronavirus ne-a luat pe toți pe nepregătite. Noi am ales să fim responsabili și să rămânem cuminți acasă. Dar pentru că vă imaginați că nu este tocmai ușor să ai în grijă nu mai puțin de șase copii, am încercat să găsesc activități interesante și relaxante împreună cu ei”, a spus vedeta.

Anca Serea a detaliat și activitățile pe care le face cu cei șase micuți.

”Acasă deja de multe zile, din 9 martie, deci să tot fie vreo 15. Nu e greu, dar nici ușor, și totuși mă încearcă multe gânduri. Noroc că suntem mulți și sunt multe de făcut, că altfel statul degeba nu ne ajută cu nimic! Să ne concentrăm pe rugăciuni și să rămânem pe poziții în ciuda veștilor care nu-s chiar grozave.

Las aici câteva activități pe care le-am făcut eu azi (o mică parte)! Am citit împreună cu Moise o poveste cu monstruleți haioși, am făcut gogoși, am făcut lecții la mate cu Noah, am curățat împreună cu Sarah colivia papagalului, am preparat o mâncare nouă pentru bebe Leah…? Va pupăm, multă sănătate și să treacă repede”, a povestit ea.