Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă. ”Nu pot să neg că uneori ne este greu”

05.02.2020, 14:13
Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă. ”Nu pot să neg că uneori ne este greu”
Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă. ”Nu pot să neg că uneori ne este greu”

Într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a scris despre relația sa cu muzicianul Adi Sînă.

În textul publicat pe voios.ro, Anca Serea vorbește despre căsnicie și despre cât de dificilă poate fi aceasta uneori.

”Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață. Avem împreună nu mai puțin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă că Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.

De ce este greu? Pentru că îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești. Și nu se întâmplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a notat vedeta.

Anca Serea a dezvăluit și cum au reușit ea și Adi Sînă să depășească obstacolele.


”Cred că secretul care ne-a ajutat pe noi să depășim toate obstacolele este că ne încurajăm reciproc. Dacă suntem extrem de ocupați încât nu ne putem vedea, vorbim la telefon. Apoi, încercam constant să ieșim împreună în oraș, fie la evenimente mondene, la prânz sau cină, unde uităm de toate și ne concentrăm doar asupra noastră. Recunosc că Adi este extrem de romantic și preia inițiativă de cele mai multe ori.

De asemenea, cel puțin o dată pe lună sau la două luni încercam să evadăm într-un loc doar noi doi, fără copii. Cred că acest lucru ajută foarte mult la sudarea relației de cuplu și la recuperarea timpului pierdut.
Dacă nu cădem de acord asupra unei chestiuni lăsăm câteva ore sau chiar zile să treacă pentru a se calmă spiritele și apoi rediscutam problemă, în termeni pașnici. Am reușit întotdeauna până acum să găsim soluții chiar și la chestiuni despre care credeam că sunt imposibil de rezolvat. Dar am avut amândoi răbdare, înțelegere și respect pentru părerile celuilalt.

Simt nevoia să explic puțin ce înseamnă răbdare, înțelegere și respect. Pornesc cu respectul pentru că am asistat, din păcate, la multe divergente în familie și cunosc modul în care se pot manifestă, respectiv cu vorbe urâte și injurii, ton ridicat și chiar violentă fizică. Prin agresivitate, indiferent de natură să, nu veți rezolvă nimic, dimpotrivă lucrurile se pot chiar agrava. Când zic înțelegere mă refer la faptul că trebuie să acceptați că părerea voastră nu este întotdeauna cea mai bună și în niciun caz unică perspectivă într-o chestiune anume. Există și perspectivă celuilalt, pe care trebuie să ai capacitatea să o asculți și să o înțelegi. Nu în ultimul rând, contează și răbdarea pentru că este o virtute să aștepți, să asculți și punctul de vedere al celuilalt și să faci compromisuri atunci când este cazul. Noi suntem dovadă vie că se poate, chiar dacă lucrurile nu sunt întotdeauna roz. Dar prin iubirea pe care ne-o purtăm unul altuia le facem să fie.

Nu mă consider vreo expertă în relații de cuplu, dar cred că prin grijă și atenție iubirea poate rămâne la fel de vie chiar și după mulți ani”, a completat ea.

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are șase copii . În luna august a anului trecut, Anca Serea a adus-o pe lume pe Leah, fiica sa cea mică.

FOTO: Facebook

citește și...