Anca Serea își lasă cardul pe mâna copiilor. ”Și eu sunt încurajată de modestia și cumpătarea lor”

20.03.2020, 10:01
Anca Serea își lasă cardul pe mâna copiilor. ”Și eu sunt încurajată de modestia și cumpătarea lor”
Anca Serea își lasă cardul pe mâna copiilor ei. ”Și eu sunt încurajată de modestia și cumpătarea lor” Anca Serea își lasă cardul pe mâna copiilor ei. ”Și eu sunt încurajată de modestia și cumpătarea lor”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a dezvăluit câți bani de buzunar le dă copiilor ei mai mari.

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are șase copii . În luna august a anului trecut, Anca Serea a adus-o pe lume pe Leah, fiica sa cea mică.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Anca Serea a fost întrebată despre banii de buzunar pe care îi primesc cei doi copii mai mari, David și Sarah. Vedeta a dezvăluit că lasă cardul pe mâna celor doi copii ai ei.

”David este un copil foarte cumpătat pentru vârsta lui, la fel și Sarah. David va împlini peste câteva zile 18 ani, iar dorințele lui sunt unele modeste, legate de viitorul său academic, și nu de haine, gadgeturi sau alte lucruri superficiale.

Se îmbracă în alb și negru, nu cheltuie pe extravaganțe, asta și pentru că nu le-am limitat cumva bugetul, ci i-am lăsat să-mi ceară cât au crezut de cuviință. Ambii au acces la cardul meu, mereu mă sună și mă întreabă dacă e OK să facă lucrul respectiv, și eu sunt încurajată de modestia și de cumpătarea lor!”, a declarat Anca Serea pentru sursa citată.


Vedeta a mărturisit că nu este nici pe departe o mamă dură.

”Mamă dură nu sunt, pentru că rolul nu mi se potrivește, iar NU le spun foarte rar, atât de rar că nici nu-mi amintesc. Dar meritul este al lor, pentru că sunt copii foarte buni, echilibrați, cu mult bun-simț, îmi vin de multe ori în întâmpinare și sunt un real exemplu pentru noi, adulții”, a mai spus foata prezentatoare de televiziune.

citește și...