Adrian Sînă, mesaj emoționant de ziua soției sale, Anca Serea! Ce fotografie inedită a publicat artistul

03.02.2020, 13:30
Adrian Sînă, mesaj emoționant de ziua soției sale, Anca Serea! Ce fotografie inedită a publicat artistul
Adrian Sînă, mesaj emoționant de ziua soției sale, Anca Serea!

A fost sărbătoare mare în familia Ancăi Serea! Vedeta a împlinit duminică, 2 februarie, vârsta de 39 de ani.  Din nefericire, soțul ei, Adi Sînă, nu a fost prezent lângă ea.

‘Ultima zi din #38 Ce am învăţat până acum? Să mulţumesc pentru toate aşa cum vin, să iubesc oamenii aşa cum sunt, să ajut fără tăgăduinţă, să nu-mi pierd niciodată credinţa, dragostea îţi dă puteri nebănuite!’, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

Solistul se află momentan în afara țării, dar a ținut să îi transmită un mesaj emoționant partenerei sale cu ocazia zilei de naștere.

Adrian Sînă, mesaj emoționant de ziua soției sale, Anca Serea!

Adi Sînă este acum în turneu prin mai multe orașe din India. Pe pagina lui de Instagram, artistul a publicat o imagine cu el și Anca Serea, de pe vremea când erau mai tinerei, din 2011.

‘02.02 La mulți ani, dragostea mea ! O poză foarte rară cu noi din 2011. Te iubesc!’, a scris Adrian Sînă pe reţeaua de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă au împreună 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Cei doi s-au căsătorit în 2015. Vedeta mai are 2 copii dintr-o căsnicie anterioară. Fostul soț al prezentatoarei tv,  Filip Poplingher, a fost răpus de o boală incurabilă.

 

 

View this post on Instagram

 

02.02 La mulți ani dragostea mea ! ❤️ a very rare pic of us from 2011 ?❤️❤️❤️Te iubesc ! @anca_sina_serea

A post shared by Adrian Sina (@adriansina) on

citește și...