Cum este viața de mămică a Ginei Pistol. ”Nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri”

07.12.2022, 17:13
Cum este viața de mămică a Ginei Pistol. ”Nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri”
Cum este viața de mămică a Ginei Pistol

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre fiica sa și a lui Smiley, Josephine. Aceasta a făcut declarații despre viața de mămică. ”E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri”, a mărturisit Gina Pistol despre micuța Josephine.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Despre fiica sa și despre cum este viața de mămică a făcut Gina Pistol declarații pentru tvmania.ro.

Cum este viața de mămică a Ginei Pistol. ”Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă”

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a detaliat Gina Pistol.

„Cred că preferă livingul, pentru că este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai spus vedeta TV.

citește și...