Cum este viața Ancăi Țurcașiu după divorț. ”Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”

07.02.2022, 13:22
Cum este viața Ancăi Țurcașiu după divorț. ”Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”
Cum este viața Ancăi Țurcașiu după divorț. ”Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit cum este viața sa în prezent, după ce, în urmă cu doi ani a trecut printr-un diivorț. Artsta a fost căsătorită cu medicul stomatolog Cristian Georgescu. ”Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a declarat vedeta.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Despre viața sa de după divorț a făcut Anca Țurcașiu declarații pentru impact.ro. ”Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a spus artista.

Cum este viața Ancăi Țurcașiu după divorț. ”Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”

”Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, a adăugat aceasta.

citește și...