Cum este Radu Vâlcan în rolul de tătic. ”Am momente când sunt puțin paranoic”

28.04.2022, 17:15
Cum este Radu Vâlcan în rolul de tătic. ”Am momente când sunt puțin paranoic”
Cum este Radu Vâlcan în rolul de tătic. ”Am momente când sunt puțin paranoic”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, are o familie foarte frumoasă împreună cu Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, și cei trei copii ai lor. Radu Vâlcan a dezvăluit cum este în rolul de tătic. ”Am momente când sunt puțin paranoic”, a spus el. De asemenea, acesta a făcut declarații și despre partenera sa de viață.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Radu Vâlcan a vorbit despre familia sa. Acesta a dezvăluit, pentru catine.ro, cum este în rolul de tătic, dar a făcut declarații și despre cea care îi este parteneră de viață.

Cum este Radu Vâlcan în rolul de tătic. ”Sunt mai degrabă un tată stresat decât unul mega relaxat”

Despre cum este viața de tătic și cum se descurcă în acest rol, Radu Vâlcan a spus: ”Ești în priză în fiecare zi și te ține într-o stare permanentă de agitație. Tot ce faci ține de copii… Sunt destul de stresat. Am momente când sunt puțin paranoic. Sunt mai degrabă un tată stresat decât unul mega relaxat. Nicio relaxare dusă la extrem nu e bună”.

Întrebat pentru ce i-ar mulțumi soției sale Adela Popescu, Radu Vâlcan a răspuns: ”Pentru cei trei copii, evident că și asta. I-aș mulțumi pentru faptul că mi-a adus liniște în viață, că datorită ei am devenit un tip responsabil. Am învățat ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea față de familie, față de cuibul tău, de copii. Îi mulțumesc că mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt. Că i se face dor de mine când sunt plecat”.

Prezentatorul TV a dezvăluit și ce l-a atras la cea care îi este parteneră de viață: ”Adela este o persoană foarte matură. Maturitatea m-a atras foarte mult la ea. M-a atras zâmbetul, ea are un râs și un zâmbet molipsitoare. Știa să umple cu prezența ei o cameră complet monotonă. Nu mai vorbim de talent și așa mai departe”.

citește și...