Cum este Dragoș Bucur în rolul de tată. ”Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam”

15.09.2022, 13:38
Cum este Dragoș Bucur în rolul de tată. ”Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam”
Cum este Dragoș Bucur în rolul de tată

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit de mulți ani cu cânrtăreața Dana Nălbaru, în vârstă de 45 de ani. Cei doi au trei copii. Dragoș Bucur a vorbit despre familia sa ș a explcat cum se descurcă în rolul de tătic. ”Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam” , a declarat acesta.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor, dar și prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

În plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. La un moment dat, Dragoș Bucur și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda. Despre familia sa și despre cum se descurcă în rolul de tătic a făcut declarații Dragoș Bucur pentru revista Viva.

Cum este Dragoș Bucur în rolul de tată. ”Asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea”

”Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui. Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam. Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Actorul a dezvăluit și ce îi place să facă în timpul libe, alături de familia sa: ”Am redescoperit muntele și de un an de zile mergem regulat în drumeții. Încurajez pe toată lumea să lase mall-urile deoparte, să se urce în tren sau mașină și să încerce să iasă în natură, vor avea parte de niște experiențe extraordinare”.

citește și...