Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie. A fost operată de urgență

09.11.2020, 09:00
Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie. A fost operată de urgență
Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie. A fost operată de urgență

Cristina Joia, unul dintre designerii de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a fost atacată de o femeie. Aceasta a ajuns la spital și a fost operată de urgență.

Cristina Joia a fost lovită în față de o femeie care a fost deranjată de faptul că i s-a reproșat că a parcat pe trecerea de pietoni. Conform protv.ro, incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, din Sectorul 4 al Capitalei. Designerul de la emisiunea ”Visuri la cheie” i-a reproșat unei femei că a blocat, cu mașina, o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Femeia respectivă s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnul în gură. ”M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

În urma atacului, Cristina Joia s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și a ajuns la spital, unde a fost operată de urgență la spitalul Bagdasar Arseni. Jurnalistul Ovidiu Oanță a explicat pe larg incidentul pe pagina sa de Facebook.

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut…

Publicată de Ovidiu Oanţă pe Duminică, 8 noiembrie 2020

Cristina Joia, după ce a fost desfigurată în bătaie: ”Oamenii se uitau, dar nu suna nimeni la ambulanță, la poliție”

Cristina Joia a povestit pe larg prin ce a trecut. „M-am trezit cu un pumn în față. Lovitura a fost extrem de puternică. Pe moment nici nu am realizat ca ea avea un obiect dur, ascuțit pe mână. Am căzut jos, timp în care ea a fugit. Oamenii se uitau, dar nu suna nimeni la poliție, la ambulanță. O fetiță a fost cea care, în primă fază, s-a aplecat să-mi dea un șervețel”, a spus ea.

Designerul de la ”Visui la cheie” a explicat că ea a fost cea care a sunat la ambulanță. ”Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a completat ea pentru sursa mai sus-menționată.

Agresoarea a fost identificată cu ajutorul camerelor de luat vederi, însă nu poate suferi nicio sancțiune până când victima ei nu iese din spital și depune plângere.

citește și...