Dragoș Bucur, despre fetița pe care a adoptat-o. ”E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”

03.08.2020, 11:24
Dragoș Bucur, despre fetița pe care a adoptat-o. ”E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”
Dragoș Bucur, despre fetița pe care a adoptat-o. ”E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”

Dragoș Bucur a oferit detalii despre familia sa. Printre altele, acesta a vorbit și despre fetița pe care a înfiat-o împreună cu partenera sa de viață.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

Roxana este de etnie romă. Dragoș Bucur a comentat, pe marginea acestui lucru, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii, oamenii trebuie judecați după gândurile și acțiunile lor”, a spus actorul.

Dragoș Bucur a vorbit și despre ceilalți doi copii ai săi, Kadri și Sofia.

”Sunt amândoi amestec din personalitățile noastre, dar în același timp cu propriile caractere. Ocazional, mă descopăr pe rând în fiecare: în încăpățânare, în veselie, lene, inconștiență și capacitatea de a improviza”, a mai spus acesta.

 

Dana Nălbaru, dedicată sută la sută copiilor

Dragoș Bucur a explicat că faptul că soția sa, Dana Nălbaru, s-a ocupat de copii a contat foarte mult în dezvoltarea lor.

”Dana a dedicat majoritatea timpului copiilor, și asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi timp mult alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei”, a afirmat el.

Dragoș Bucur a mărturisit că este destul de greu ca el și partenera sa de viață să aibă timp doar pentru ei.

”E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta”, a încheiat actorul.

Ce spunea Dana Nălbaru despre adopția Roxanei

”Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, povestea Dana Nălbaru într-un interviu pentru adevarul.ro.

Artista explica și cum a fost ziua în care a cunoscut-o pe Roxana.

”A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată”, dezvăluia vedeta.

citește și...