Dragoș Bucur, dezvăluiri din mariajul cu Dana Nălbaru. ”Ne certăm ca toată lumea și de cele mai multe ori…”

14.08.2020, 11:34
Dragoș Bucur, dezvăluiri din mariajul cu Dana Nălbaru. ”Ne certăm ca toată lumea și de cele mai multe ori...”

Actorul Dragoș Bucur a vorbit deschis despre familia sa. Acesta a vorbit și despre certurile din cuplu.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. Actorul a făcut dezvăluiri despre viața sa de cuplu și despre familia sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Dana spune că dragostea este soluția pentru orice moment greu în viață și sunt de acord cu ea”, a afirmat Dragoș Bucur.

Actorul a mărturisit că și în cuplul lor există tensiuni, însă reușesc să treacă peste orice fel de problemă gâsind o cale de mijloc.

”Ne certăm ca toată lumea și de cele mai multe ori ne găsim la mijloc calea de împăcare”, a completat acesta.

Întrebat care dintre el și partenera sa de viață este mai permisiv cu cei trei copii ai lor, Dragoș Bucur a răspuns:

”Facem cu schimbul, suntem pe rând „polițistul bun și „cel rău””.

Ce spunea Dana Nălbaru despre adopția Roxanei

”Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, povestea Dana Nălbaru într-un interviu pentru adevarul.ro.

Artista explica și cum a fost ziua în care a cunoscut-o pe Roxana.

”A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată”, dezvăluia vedeta.