Cum era Crăciunul în copilărie pentru Connect-R. ”Am făcut o groază de bani. Rupeam la colindat”

13.12.2022, 17:42
Cum era Crăciunul în copilărie pentru Connect-R. ”Am făcut o groază de bani. Rupeam la colindat”
Cum era Crăciunul în copilărie pentru Connect-R.

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, și-a amintit de copilărie și de cum erau pentru el sărbătorile de iarnă la acea vreme. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că îi plăcdea foartre mult să meargă să colinde. ”Am făcut o groază de bani. Rupeam la colindat”, a declarat Connect-R.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Înainte de a se însura cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu o tânără pe nume Diana Georgescu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

În prreajma sărbătorilor de iarnă, Connect-R și-a amintit de perioada copilăriei și de cum petrecea în acea vreme. Acesta a mărturisit, pentru click.ro, că îi plăcea foarte mult să meargă să colinde.

Cum era Crăciunul în copilărie pentru Connect-R. ”La mine în familie, eram obişnuiţi şi educaţi să nu cerem lucruri mari”

”Am avut mereu un Crăciun simplu, ca toţi oamenii, cu ceva pe masă, cu bradul de Crăciun şi cu multă dragoste în familie. Cred că de asta şi este special Crăciunul, în primul rând datorită familiei. Tot ce mi-am dorit mi-a adus. La mine în familie, eram obişnuiţi şi educaţi să nu cerem lucruri mari. (…) Da, când eram copil mergeam la colindat. Am făcut o groază de bani. Rupeam la colindat. Cu fiica mea nu merg, dar merge ea foarte des. Adică abia aşteaptă”, a povestit Connect-R.


Artistul a explicat și cum a fost anul 2022 pentru el și ce își dorește în anul 2023: ”2022 a fost un an plin, în primul rând. M-a epuizat foarte mult, dar nu-i nimic. Slavă Domnului că le-am dus până la capăt pe toate. Mai avem puţin… Pentru 2023 nu-mi doresc decât să fiu sănătos, pentru că pe restul le fac şi le duc eu, că nu sunt băiat prost”.

citește și...