Cum cucerește chef Cătălin Scărlătescu femeile. ”Rareori le gătesc pentru a le impresiona”

17.07.2021, 16:02
Cum cucerește chef Cătălin Scărlătescu femeile. ”Rareori le gătesc pentru a le impresiona”
Cum cucerește chef Cătălin Scărlătescu femeile. ”Rareori le gătesc pentru a le impresiona”

Chef Cătălin Scărlătescu a dat detalii despre viața sa sentimentală. Juratul de la ”Chefi la cuțite”, care este foarte discret când vine vorba despre viața sa personală, a afirmat că nu obișnuiește să le gătească femeilor pentru a le cuceri. ”Rareori le gătesc pentru a le impresiona”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că nu obișnuiește să recurgă la talentul său culinar atunci când vine vorba să cucerească o eventuală parteneră.

Juratul a explicat și cum încearcă, de fapt, că le cucerească pe femei.

Cum cucerește chef Cătălin Scărlătescu femeile. ”Cu sinceritatea mea”

”O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! Eu le cuceresc cu sinceritatea mea”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe…”, a mai spus acesta.

Juratul de la ”Chefi la cuțite” a vorbit și despre programul încărcat pe care îl are: ”Am un program încărcat, într-adevăr. Dacă nu sunt la filmări, am treabă cu business-ul meu de delivery, iar în același timp lucrez la planul despre care vă povesteam mai devreme – un restaurant al meu, pe care sper să îl deschid toamna aceasta”.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp. Chef Cătălin Scărlătescu a fost pe litoral și a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul la care aceasta lucrează. Valentina Pelinel a dat publicității o fotografie în care apare alături de cei doi. “Acel moment când profesorul mândru vine sa-și vadă elevul la munca sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii respective.

 

 

citește și...