Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta TV

06.06.2021, 15:21
Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta TV
Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta TV

Vedeta de televiziune Simona Gherghe și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie de pe vremea copilăriei.

Simona Gherghe a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie de colecție. Este vorba despre o imaginea din urmă cu foarte mulți ani, când Simona Gherghe era doar o copilă care mergea la grădiniță. Așa cum arăta la acea vreme, Simona Gherghe este greeu de recunoscut chiar și de către cei mai înfocați admiratori.

Fotografia cu Simona Gherghe așa cum arăta în vremea copuilăriei a fost extrem de aprecxiată de internauți, care au dat like după like la postarea vedetei TV.

Simona Gherghe este prezentatoarea show-ului ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.Ulterior, au existat numeroase comentarii despre faptul că Diana Dumitrescu ar fi fost înlăturată de la cârma emisiunii. Simona Gherghe a acordat un interviu în care a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a spus vedeta.

Aceasta a mărturisit că programul a fost unul dintre motivele care au determinat-o să accepte noul proiect TV, acesta permițându-i să fie plecată de acasă când cei doi copii ai săi iau prânzul și dorm, astfel că nu lipsește prea mult de lângă ei. Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. ”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă… Mie îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.

 

 

citește și...