Cum arăta Mircea Radu cu ani în urmă. Ce i-au transmis fanii

19.02.2021, 12:08
Cum arăta Mircea Radu cu ani în urmă. Ce i-au transmis fanii
Cum arăta Mircea Radu la 18 ani. Ce i-au transmis fanii

Mircea Radu a umblat în sertarul cu amintiri și a scos la iveală o fotografie în care apare așa cum arăta cu mulți ani în urmă.

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu, în vârstă de 52 de ani, și-a surprins admiratorii din online cu o fotografie de arhivă. ”Pe vremea când nu știam câte calorii sunt într-un biscuit #TBT #18ani #partyallthetime”, a notat acesta în dreptul imaginii.

”Ești același om minunat dintotdeauna”, ”Minunat”, ”Frumos ca întotdeauna”, ”Ai umblat la albumul cu fotografii”, ”Tot așa frumos ai rămas”, i-au transmis internauții lui Mircea Radu.

Cum a ajuns Mircea Radu în televiziune

Mircea Radu a explicat la un moment dat și cum a ajuns să facă televiziune.

„Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize”. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă”. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?””, a mărturisit el.

”S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!”. Restul e istorie”, a mai detaliat prezentatorul TV care a cunoscut un mare succes la public cu show-ul ”Din Dragoste”.

Mircea Radu e căsătorit și are doi copii

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mircea Radu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață, Raluca.

”Nimeni nu știe nimic despre restul vieții; ce va fi, va fi. Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul. Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună; să-i lăsăm pe alții să vorbească despre mâine… Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”, a dezvăluit acesta.

Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, Clara și Tudor. ”Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a declarat Mircea Radu.

citește și...