Mircea Radu știe exact ce vrea de la cei doi copii ai săi. ”Nu voi sta în calea lor”

04.03.2020, 13:32
Mircea Radu știe exact ce vrea de la cei doi copii ai săi. ”Nu voi sta în calea lor”
ircea Radu știe exact ce vrea de la cei doi copii ai săi. ”Nu voi sta în calea lor”

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor.

Mircea Radu este foarte rezervat atunci când vine vorba despre viața sa de familie. Acesta a făcut înă câteva declarații despre copiii săi pentru publicația Formula As.

Prezentatorul de televiziune a afirmat că dacă cei doi copii vor vrea să plece în alt colț de lume, el nu va sta niciodată în calea fericirii lor, oricât de greu i-ar fi.

”Sigur că aș vrea ca pruncii mei, odată ce cresc suficient și părăsesc cuibul, să se întoarcă măcar o dată pe săptămână acasă, în weekend, să mâncăm împreună. Îmi place ideea de masă mare, de duminică, cu mulți oameni care vorbesc toți odată, cu copii mici care se aleargă și uită să mănânce de-atâta joacă. Ştii, cum vezi în filme, genul de familie siciliană sau grecească, tradițională…

Aș vrea să fie și la mine așa, dar, pe de altă parte, dacă vor dori și vor fi împliniți într-un alt colț de lume, nu voi sta în calea lor. Fericirea copiilor noştri va fi întotdeauna îna­intea dorului pe care eu l-aș simți”, a declarat el.

citește și...