Ce salariu avea Andreea Marin pe vremea când prezenta ”Surprize, surprize”. ”Eu nu am fost plătită bine”

13.08.2020, 11:07
Ce salariu avea Andreea Marin pe vremea când prezenta ”Surprize, surprize”. ”Eu nu am fost plătită bine”

Vedeta de televiziune Andreea Marin  a făcut dezvăluiri despre perioada în care realiza emisiunea de mare succes ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea națională.

”Surprize, surprize” a fost una dintre cele mai longevive emisiune difuzate de Televiziunea Națională. Show-ul a fost prezentat cu mare succes de Andreea Marin. În ciuda a ceea ce se credea, Andreea Marin nu a căștigat sume fabuloase pe vremea când modera emisiunea respectivă.

Vedeta a povestit că a ajuns să fie plătită bine după ce a ajuns directorul emisiunii „Surprize, surprize”.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin, potrivit revistei Viva.

”Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă”

Vedeta de televiziune a mai mărturisit că avea salariu mic și că banii îi ajungeau pentru lucruri mărunte, cum ar fi să-și plătească taxiul cu care mergea de acasă la muncă.

”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, și-a mai amintit Andreea Marin.

citește și...