Mircea Radu, despre emisiunea ”Din Dragoste”. ”Așa s-a produs switch-ul”

18.02.2021, 16:03
Mircea Radu, despre emisiunea ”Din Dragoste”. ”Așa s-a produs switch-ul”
Mircea Radu, despre emisiunea ”Din Dragoste”. ”Așa s-a produs switch-ul”

Mircea Radu și-a amintit de perioada când preenta ”Din Dragoste”, una dintre cele mai de succes emisiuni TV.

Mircea Radu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să prezinte emisiunea ”Din Dragoste”. ”Ideea e că eu, în 1994, la Știrile TVR, am venit din zona de divertisment – înainte am fost animator radio ani de zile. Iar în anul 2000, în zorii divertismentului mare în România, adus de Valeriu Lazarov și Ileana Pop, pentru că la Televiziunea Publică debutase cu un succes fulminant „Surprize-Surprize”, cei de la Antenă au vrut să contraatace. Și li s-a propus „Din Dragoste”, iar domnul Lazarov m-a ales ca prezentator. Așa s-a produs switch-ul”, a explicat prezentatorul TV.

Acesta a dezvăluit și ce anume îi lipsește din acea perioadă când filma ore întregi. „Adrenalina. Senzația aceea de du-te-vino cvasipermanent, de întâlniri cu situații neașteptate cărora trebuie să le fac față atunci, pe loc, oboseala aceea paralizantă după 10-12 ore de filmare continuă… Astea toate-mi lipsesc. De aceea nu sunt convins că peste douăzeci de ani voi fi un bătrânel cumpătat care-și tunde trandafirii din curte și rezolvă sudoku bălăngănindu-se într-un hamac”, a completat Mircea Radu.

Prima apariție TV a Biancăi Drăgușanu a fost la ”Din Dragoste”

În urmă cu peste 15 ani, Bianca Drăgușanu apărea la TV, la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde încerca să cucerească inima primului ei iubit, Mihai.

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubitul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire.

Dacă ulterior Bianca Drăgușanu a devenit vedetă, despre pimul ei iubit nu s-a mai auzit nimic. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Mihai a plecat la muncă în Spania, , acolo unde se stabilise în urmă cu mai mulţi ani.

citește și...